1: Skræl rødbederne og skær den i tykke skiver.
Skær rødbederne i tern og læg dem op i en pose der kan lukkes.
Hæld olien op i posen og fordel olien mellem rødbedestykkerne.
Sæt ovnen på 200 grader (varmluft)
Hæld rødbederne ud på en plade belagt med bagepapir
Drys med salt og peber
Bag rødbederne i 15-20 min
Køles helt af inden rødbederne blandes med de øvrige ingredienser
2: Hak det halve rødløg fint
3: Skær fileter ud af appelsinerne og bland dem med rødløget
4: Hak radiserne fint og bland med resten
5: Tag granatæblekernerne ud og bland dem med resten
5A: bank granatæblet med en træslev > hæld koldt vand i en skål og skær granatæblet over under vandet. Fjern derefter kødet fra kernerne.
Kernerne lægger sig i bunden af skålen, mens kødet lægger sig på toppen.
På denne måde sviner du mindst muligt i køkkenet.
Voila - God fornøjelse - Salaten bliver bedre hvis den for lov til at stå i 4-24 timer i køleskabet, inden den spises.