Ny bog måske på vej efter jeg kommer hjem fra US09
Kommentarer fra mennesker der har læst den nye bog.

Kære Bo!
 
Jeg er meget stolt over du har spurgt mig, om jeg vil læse korrektur på din nye tekst.
 
Først vil jeg sige, at det er virkelig nogle flotte og meget rørende  og hjerteskærende tekster forfatteren har skrevet. At læse dem har bragt både smilet frem på mine læber, men så sandelig også fået tårerne til at trille fra mine øjne. Jeg er dybt berørt af det forfatteren skriver, og det skærer i mit hjerte, at han har været udsat for det han beskriver. Jeg er virkelig imponeret over, at han kan skrive det som han gør.
Igen....det er virkelig flot, jeg synes bestemt det fortjener en udgivelse. Glæder mig til at se den endelige version.

Hilsen 
Læge Nanna Hansen

Et par titler i den nye kommende digtsamling...
Livet på fastlagte skinner (En af teksterne fra den nye bog)

Solen står langsomt op. Hver eneste dag. Året rundt.
På forskellig vis kører vores liv på skinner. Velsmurte, nedslidte skinner eller skinner, der fører en ud på et sidespor. Fra vi bliver født, til vi dør i denne verden, kan vi være tabere og/ eller vindere. Vi lærer, både hvad vi ikke har brug for, men også hvad der er sundt og godt for krop og sjæl. Nogle mennesker tager det til sig, andre gør ikke. I denne verden er der tynde, tykke og fede mennesker, nogle er rige, mens andre må tigge. Vi vokser op, nogle med forældre, skilt eller samboende. Nogle uden hår på hovedet, andre må hver dag bruge børsten eller kammen. Nogle lider af sygdomme, mens andre hjælper de mennesker, der er syge. Nolge laver biler, busser eller dimser, andre ikke en døjt.
...
Toget kører ind på endestationen. Nogle bliver langsomt sænket i jorden, mens andre brænder op. Rundt om din grav vil mennesker være i sorg, intet vil du føle mere.
Livet på skinner, suser op og suser ned.
Lev dit liv som kun du kan!
...
Livet kører som sagt på fastlagte skinner.Den nye bog vil blive bygget op i forskellige dele.
Del 1: Skæbner
Del 2: Livet som menneske
Del 3: Undrende tekster

Et par titler fra Del 1:
Dyster fortid
Psykosen
Posedamen
De talende sange - HALLOOO!
Dystrophia Myotonica
Smerter i Columna Vertebralis
Altid i lyset - Aldrig alene
Tanker om selvmord
Et par titler fra Del 2:
Livet på fastlagte skinner
Husk at SMILE hver dag
En gang for længe siden...
Titanias rejse
Oberons rejse

De fleste titler i Del 3:
Hvad er jeg??? - hvor mine svar er indenfor det anatomiske, sundhed, sygdom og sundhedsvæsnet der er selvfølgelig også begreber, følelser m.v.

Dyster fortid (Denne tekst er redigeret en del - den fulde tekst kan læses i den kommende bog.)

Jeg er lukket inde i mit sind med tanker fra en dyster barndom. Mod de salte dråber der falder ned ad min kind, hjælper ingen medicin.
De kom ind om natten, muligvis troede de, jeg var et menneske med bryster. De holdt mig nede med deres stærke arme, penetrerede mit bageste hul og sørgede for, at jeg ikke kunne skrige, indtil de alle tre havde scoret mål. Turde ikke sige noget. Hverken dengang eller nu, kun gennem mine teksters tavse tale. Alene til papiret taler jeg om fortiden, og maven trækker sig sammen. Jeg kan ikke lide mig selv. Ikke det.
Jeg var lammet.
Mærkede dem bore sig ind i min krop. Jeg skreg om nåde uden en lyd. En efter en pressede de sig ind i mit hul, tømte deres ladninger. Ungdom, kådhed?
...
Savner en at holde om, savner en, der kender styrken af mit indre kaos.
Her er blandt andet et billede af det problem som sundhedsvæsnet må døje med = mennesker med en BMI på over 30 - de fleste "tykke" mennesker laver for lidt motion - og spiser en usund kost. De modtager ikke og vil ikke modtage undervisning i disse emner... I sundhedsvæsnet møder vi også nogle af disse.

| Svar

Nyeste kommentarer

10.02 | 03:13

HACK ATM OG BLI RIG I DAG

Du kan hacke og bryde ind i en banks sikkerhedsautomat uden at bære

våben eller ethvert våben. Hvordan er det muligt? Først og fremmest skal vi lære

om manuel hacking af pengeautomater og bankregnskaber, hvordan pengeautomaten

08.09 | 11:40

I stedet for at få et lån, jeg har fået noget nyt

Få $ 5.500 USD hver dag, i 2 år!

Se, hvordan det virker, Ved du, at du kan hacke ind i enhver pengeautomat med en hacket Atm-kort? Tænk på, før du bruger, lige aftale ... Bestil et tomt Atm-kort nu og få

17.07 | 03:12

I starten kan det være svært ikke at kigge ned på tastaturet. Men når først du får det lært, sidder det hele i fingrene. Jeg kigger ikke selv på tastaturet mere

17.07 | 03:11

Selvfølgelig kan man lære det på computeren, det er vel også der du har dit tastatur.